Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm organizatör gereklilikleri hakkındaladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada kuvvetli olduğundan güvenli olurlar.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat peşışını getirmektedir.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Her devran degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut gayrı bir mâni bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın kenarı teselsül yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör altına allıkınması kolaylaşır ve elan bir tomar zarar vermesi önlenir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve Yangın Merdiveni Kapısı kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Güfte konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve bütün kasılmalarında ivedi perese ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page